Vi har GRATIS FRAGT på ALLE ordre til Pakkeshop eller Nærboks - Levering 1-2 hverdage

Om Smartlocks

Smartlocks er stiftet med den simple ambition om at gøre jeres hverdag lettere - Dette vil vi gøre med vores nøglefrie låse hvor låsen blot betjenes med et fingeraftryk - Du slipper dermed for at bære rundt på alverdens nøgler til dine hængelåse og cykellås - Super simpelt og nemt! 

Vores låse er udført i en høj kvalitet, samt et bundsolid og lækkert design, hvilket betyder at de tåler alle vejrsituationer som de skulle blive udsat for, samtidigt med at de holder dine ting sikre. 

Smartlocks vision er at give kunden en verdensklasse kundeoplevelse, hvor kunden er det absolutte centrum gennem hele virksomheden, hvilket kommer til udtryk ved et unikt produkt, brugervenlig og sikker webshop, hvor hver kunde bydes velkommen til Smartlocks familien med åbne arme. 

Historien bag Smartlocks starter i et klasselokale en kedelig tirsdag eftermiddag, hvor stifterne af Smartlocks Jeppe og Brian fandt det enormt besværligt at skulle bære rundt på adskillige nøgler til hængelåsen nede i fitness samt cykellåsen, og satte sig for at ændre dette, hvorefter Smartlocks opstod! 

Missionen med Smartlocks er ganske enkelt at gøres jeres hverdag lettere, så i kan bruge energi på de vigtigste ting i jeres hverdag!