Fragt kun 29 kr. til GLS pakkeshop - Levering 1-2 hverdage

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Smartlocks.dk

Produktinformation:

 

På Smartlocks.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til os via kontakt@smartlocks.dk

Alle varer som sælges fra Smartlocks.dk sendes fra vores eget lager.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Smartlocks.dk accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. 25% dansk moms.

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra vores lager.

Du kan betale med følgende betalingskort

  • MasterCard
  • Maestro
  • VisaDankort
  • Visa Electron
  • Visa Debit
  • Mobilepay

Pengene trækkes først på din konto, når ordren afsendes fra vores lager.

Levering:

Der leveres kun til Danmark, Færøerne og Grønland fra Smartlocks.dk. Leveringstid fra Smartlocks.dk er 1-3 hverdage efter betalingen har fundet sted. Vi bestræber os på at få din pakke afsendt indenfor 12 timer på hverdage. Alle bestillinger bliver sendt med GLS eller PostNord med mindre andet er angivet ved bestilling af produktet. Smartlocks.dk benytter sig af GLS og PostNord som distributør, og kan derfor kun forholde sig til hvad GLS og PostNord angiver med hensyn til levering.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:

Når du handler på Smartlocks.dk har du altid 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig. Hvis du ønsker at reklamere over dit produkt, skal du sende/aflevere produktet til nedenstående adresse og vedlægge en kort beskrivelse af reklamationen. Kontakt os gerne på telefon eller mail inden du sender varen retur.

Smartlocks

Thorsvej 37

8230 Åbyhøj

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Fortrydelsesret

Meddeler køber Smartlocks.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Smartlocks.dk det modtagne beløb, når varen er modtaget retur. Varer der returneres ufranco eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Nord eller GLS – ikke alternative pakke distributører. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private).

Smartlocks.dk betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Personlige oplysninger

Vi tager ansvaret for alle personlige oplysninger, eksempelvis navn og adresse, som du videregiver til os, eller som vi får oplyst, når du lader dig registrere i forbindelse med køb. Oplysningerne opbevares på vores servere som er 100% ejet af os, og ikke deles med andre virksomheder eller firmaer. Vi beskytter dine oplysninger ved hjælp af SSL kryptering (Secure Sockets Layer). Det betyder at al information, der sendes mellem køber og sælger krypteres.

Hvorfor skal i bruge mine oplysninger?

Når du bestiller fra Smartlocks.dk, godkender du samtidig, at vi lagrer og anvender dine informationer. Vi bruger dine oplysninger til at levere din ordre, og til at yde den kundeservice du har krav på. Både før og efter købet.

Hjemmesiden www.smartlocks.dk drives af firmaet:

Smartlocks

Thorsvej 37

8230 Åbyhøj

TLF NR.: +45 22330755

CVR NR.: 32017762

Forbehold for ændringer:

Smartlocks.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.