Fragt kun 29 kr. til GLS pakkeshop - Levering 1-2 hverdage

Ofte stillede spørgsmål - FAQ

Hvor hurtigt får jeg leveret min ordre

Vi sender din ordre samme dag du bestiller, hvis du har bestilt inden kl. 16. Ellers sender vi næstkommende dag. Alle ordre lavet i weekenden forventes leveret mandag eller tirsdag. Vi sender med GLS eller PostNord og din ordre bliver leveret til nærmeste pakkeshop, på din privat adresse eller dit arbejde indenfor 1-2 hverdage. Vi sender dig en SMS og e-mail når din pakke er klar til afhentning eller leveret på den ønskede adresse.

Hvem leverer min pakke

Vi sender din ordre med GLS eller PostNord og den bliver sendt med den leveringsmetode du selv har valgt. Medmindre du er helt sikker på du er hjemme på leveringsdagen er det nemmest at få leveret til en pakkeshop eller nærboks, så kan du hente når det passer dig, dog indenfor pakkeshoppens åbningstider, hvis du har valgt dette.

Hvordan bruger jeg min rabatkode

Har du en rabatkode kan du bruge den på betalingssiden i feltet: Rabatkode. Har du rabatkode der ikke virker som den burde er du velkommen til at kontakte os.

Jeg ønsker ikke længere at modtage jeres nyhedsbrev - hvordan afmelder jeg?

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve kan du afmelde dig i bunden af dit seneste modtaget nyhedsbrev. Vi overholder alle persondatalovens regler og du har selvfølgelig lov til at blive slettet fra vores nyhedsbrevsliste. Har du før lavet en ordre hos dig beholder vi i henhold til bogføringsloven dine oplysninger så længe dette er krævet. Har du spørgsmål ang. dette er du altid velkommen til at kontakte os.