Fragt kun 29 kr. til GLS pakkeshop - Levering 1-2 hverdage

Blog - Smartlocks

Hvordan sikre du dit hjem mod indbrud

Sådan sikre du dit hjem mod indbrud

Vi danskere kan generelt godt blive bedre til at sikre vores hjem imod indbrud. Der er flere forskellige ting man selv kan gøre for ikke mange penge eller få hjælp til af professionelle.


Noget man selv kan gøre er at sikre døre og vinduer, dette kaldes skalsikring – altså man sikr sit hus eller lejligheds udvendige skal. Dine vinduer kan fx sikres med sikringsskruer som kan købes i langt de fleste byggemarkeder. Disse kan du nemt selv skrue i vinduesrammerne rundt omkring huset. I kan også montere indbrudssikre beslag på vinduerne.

 
Et andet simpelt råd er at klippe din hæk ned, så eventuelle indbrudstyve ikke bare kan gå uset rundt inde i dit hus mens du er på arbejder eller på ferie. Her kan der også kobles bevægelsessensor til udendørs lamper.  Hvis du er i tvivl om dit hus er sikret godt nok tilbyder de fleste låsesmede der er medlem af Låsesmede Foreningen eller SikkerhedsBranchen et gratis sikkerhedstjek, med gennemgang af din bolig og give tips til hvor i kan forbedre.


Hjælp hinanden i nabolaget. Det kriminalpræventive råd og Trygfonden står bag Nabohjælp. De har en masse gode råd til hvordan man i nabolaget kan hjælpe hinanden med at holde øje og advarer hinanden mod mistænkelig adfærd og mistænkelige personer. Helt op til hvert fjerde indbrud kan forebygges via nabohjælp. Nabohjælp tilbyder en gratis startpakke med klistermærker og foldere med gode råd og informationer til at forebygge indbrud. De har også en app som man sammen kan hjælpe hinanden i nabolaget.


Jo mere i selv gør jo bedre kan i forebygge –og sikre jer imod indbrud.

Er i tyverisikret rigtigt?

Rigtig mange i dag benytter sig af en alarm til deres hus, og det er også en rigtig god måde at sikre familien og sine egendele på. Men der er faktisk rigtig mange andre ting omkring i huset og på jeres grund som i kan gøre.

Mange har cylinder i ældre terrasse- eller kælderdør, som er forældet om som en indbrudstyv nemt kan lirke op. Det anbefales at i hvert 5 år får tjekket låsene og hvert 10 år som minimum får skiftet cylinder i jeres døre. Der findes forskellige typer af cylindre, der er ingen krav til hvilken type i skal have i dørene i huset eller skuret. Det er sikrest at vælge en cylindre med borebeskyttelse i borehuset. Her er en lås med 11 stifter både bore -og dirkefri. Hvis du er i tvivl om hvad i har derhjemme så kontakt en låsesmed og få vejledning til de rette låse/cylindre. 

Det er ikke kun ved døre at der skal opdateres låse, alt for mange har gamle hængelås til værkstedet eller cykelskuret og her kan der være rigtig mange ting som en tyv kan stjæle. Tjek derfor ikke kun døre men også hængelåse. Med Smartlocks nyeste teknologi er i sikre på at en lås ikke blot kan lirkes op. Ingen andre kan få fat i nøglen da den sidder på jer og er helt unik. Alle vores hængelåse lås op med jeres fingeraftryk og er forsikringsgodkendte som en almindelig hængelås med nøgler eller kode.